Senior találkozó Tatabányán - Masterssport

MASTERSSPORT

35 SPORTÁG EGYHELYEN
MASTERSSPORT
wake up joney
33 SPORTÁG EGYHELYEN
masterssport.hu
MASTERSSPORT
35 SPORTÁG EGYHELYEN
Tartalomhoz ugrás
egyeni_sportok > egyeni_squash
Senior találkozó Tatabányán


Szombaton a tatabányai Squashberek Squash Clubban a senior játékosok is megtartották az új szezon első versenyét. Ezúttal 20 játékos indult a megmérettetésen, többen két kategóriában is pályára léptek. Sajnos ezúttal a hölgyek nem vettek részt a versenyben, így csak a három férfi kategóriában zajlott a találkozó.

A férfi 55+ kategóriában öt játékos szerepelt, akik körmérkőzéses rendszerben döntötték el a végső sorrendet. A döntőt a várakozásnak megfelelően Nagyiványi György és Horváth Tibor játszotta. Tibornak sikerült visszavágnia a legutóbbi vereségéért, így ő állhatott a dobogó legfelső fokára. A harmadik helyet Füzes Sándor szerezte meg, Rubányi Péter végül a negyedik helyre szorult.

A 45+ korosztály egy svájci nyolcas táblát tudott megtölteni, ahol minden hely kijátszásra került. A döntőben Nagy Péter Bálint és Rabi Illés került össze. A versenyzáró mérkőzéseként, látványos küzdelemben az előző év bajnoka, Nagy Péter Bálint nyert. A harmadik helyért Kiss András és Szalay Zsolt mérkőzött. Kiss András volt az eredményesebb, és végzett a harmadik helyen.

A 35+ kategóriában nem született meglepetés. A 10 induló közül, Szabóky Márton és Nagy Péter Bálint jutott a döntőbe. Szabóky, aki az előző szezonban kezdte meg „senior karrierjét”, legyőzte a két kategóriában is játszó Nagy Péter Bálintot és megnyerte a versenyt. A harmadik helyért ismét Kiss András léphetett pályára, ezúttal Tolmácsi Zoltán ellen, és itt is sikerült megszereznie a bronzérmet.

A verseny záróakkordja, egy közösen elfogyasztott csülkös babgulyás volt, köszönhetően a házigazdák kedvességének. Ez a momentum megtette a hatását, ugyanis a seniorok megfogadták, hogy máskor is ellátogatnak Tatabányára.

MASTERSSPORT.HU
wake up jonny
chiefs
Vissza a tartalomhoz