VII. Bringa Fiesta Országúti kerékpárverseny - Masterssport

MASTERSSPORT

35 SPORTÁG EGYHELYEN
MASTERSSPORT
wake up joney
33 SPORTÁG EGYHELYEN
masterssport.hu
MASTERSSPORT
35 SPORTÁG EGYHELYEN
Tartalomhoz ugrás
egyeni_sportok > egyeni_kerékpár
VII. Bringa Fiesta Országúti kerékpárverseny
(2018.07.29. – Kincsesbánya)

Asztalos Sándor Emlékverseny & Masters Országos Bajnokság

Kutacs Zsolt Masters Magyar bajnok lett! A táv: közel 105 km, 6 kör egy kanyargós, 166 m szintemelkedéssel nehezített 17,4 km-es körpályán. Az időjárás: hőmérséklet 35 °C és erős szél. A verseny: végig az élbolyban utazva, a végén „Sagan-os” hajrával győzelem és Magyar Bajnoki Cím!
A versenyzést 2008 környékén kezdtem 22 évesen. Zsolttal közös barátunk Horváth Szabi inspirált és egyengette utam. Majd Halász Robi barátunk, mint példakép is nagy szerepet játszott abban, hogy versenyezzek. Lendvai Zsolt súlyemelő, nagy a sport - barátság köztünk és az említett Horváth Szabi és
Halász Robi között. Rengeteget tanultam tőlük a bringázásról, és remélem ők is tanultak kicsit az erősítésről...

Barátom, köszönöm, hogy a bizalmadba fogadtál és végigbeszélgettük a szezont az utazásaink során. Mindvégig alázatos voltál, tele hittel és erővel! Egyik versenyeden sem izgultam ennyire, tudtam mennyire akartad a „fehér mezt”… megérdemelted, megdolgoztál érte!

“Könnyű lábakkal” sikerült lehajráznod a mezőnyt! Kevesen tudják, milyen munka van e mögött. A következő versenyem: szeretnék felkészülni a Nagyatádi extrememan (iron man) versenyre és 4x re is helyt állni (előtte: felkészülési versenyek)

MASTERSSPORT.HU
wake up jonny
chiefs
Vissza a tartalomhoz